ENDOTERAPI

Komplett stent-urval för era kliniska behov

Våra metallstentar kommer från Taewoong Medical, Sydkorea. De är kända över hela världen för sina nitinolstentar Niti-S och är idag en av de ledande tillverkarna i världen.

Metallstent finns till områdena:

Esophagus, Pylorus/Duodenum, Gallvägar, EUS & Colon.

Våra metallstent kommer kommer med leveranssystem som är enkla och logiska att arbeta med. De finns med olika typer av väv eller täckning beroende på användningsområde.

Vi tillhandahåller stent för applikation via EUS, till exempel HOT SPAXUS för dränage av cystor och nekroser.

Ladda hem en komplett stent-katalog här, eller läs och ladda hem separarata pdfer under respektive stentområde nedan.

Metallstent

Esophagus

Våra S-serie för placering i esophagus utgör grunden med distal- eller proximal release samt genom endoskopet (TTS). Till dessa kommer även några speciella modeller i form av MEGA, DOUBLE och CERVICAL för proximala strukturer med proximal release.

Metallstent

Duodenum

Vi tillhandahåller helt täckta, partiellt täckta samt otäckta duodenalstent.

Alla modeller för leverans genom endoskopet via ett 220 cm långt leveranssystem för smidigt användande. Lär dig mer om Niti-S S och COMVI i produktbladen nedan.

Produktinformation

TaeWoong COMVI Duodenum

TaeWoong S Duodenum

Videoinstruktioner

Duodenal genom endoskopet:

Niti-S Pyloric/Duodenal S covered Stent

Metallstent

Gallvägar

Våra Niti-S gallvägsstent kommer i ett antal olika modeller kompatibel med kort ledare/guidevire. Vårt S-stent kommer som heltäckt, partiellt täckt samt otäckt. Utöver dessa finner ni bland annat M-stentet för placering side-by-side samt vårt speciella KAFFES för höga strikturer efter levertransplantationer.

Metallstent

EUS

TaeWoong är något av specialister på EUS-guidad stentning. Vårt senaste LAMS, HotSpaxus är ett stent med aktiv diatermielektrod för stentning vid dränage av cystor, nekroser samt gallblåsa. Den partiellt täckta GIOBOR används för att skapa en hepatikogastrostomi.

Metallstent

Colon

Vårt COMVI-stent har en speciell konstruktion med sina tre lager. Mellan de två lagren av metallväv ligger ett teflonmembran för att förhindra vävnadsinväxt.

Det speciella med COMVI är smidigheten och flexibiliteten när högre krav ställs på anpassning till anatomin. De två skikten med väv gör att stentet håller en hög radiell kraft. Designen ger en minimal förkortning mellan stentets längd på leveranssystemet och när det ligger på plats i colon.

Produktinformation

TaeWoong Colon COMVI/COMVI Flare

 

Metallstent, nitinolstent, esophagusstent, esophagusstent, duodenalstent, pylorusstent, gallvägsstent, choledochusstent, colonstent, kolonstent, EUS-stent, EUS stent, eus guidad stekning, esophagus stent, esophagus stent, duodenal stent, pylorus stent, gallvägs stent, choledochus stent, colon stent, kolon stent, stentning av esophagus, stentning av gallvägar, stekning av tunntarm, stentning vid pankreascystor, dränage av pankreascystor, dränage av pankreas abcess

Har du frågor om våra produkter eller vill du beställa?

Tveka inte att kontakta oss!

Kungshusen Medicinska AB

Kikarvägen 14, 647 35 Mariefred · 0159 120 20  · info@kungshusen.se

KUNGSHUSEN 0159-120 20