UROLOGI

Enukleations- och morcelleringutrustning för EEP

Wolf Piranha-EEP-utrustning morcelleringssystem och thuliumlaser

Med Wolf Piranha får man en effektiv och pålitlig morcellering av prostatan. Vi erbjuder även Thuliumlaser för ThuLEP och laserresektoskop för enukleation av prostatan.

Systemet är uppbyggt av ett morceskop, en motorenhet och motorhandtag, Piranha Vmax-blad samt en sugpump. Motorenheten och sugpumpen arbetar i koordinerat och styrs via en pedal som har två funktioner: enbart sug och sug i kombination med morcellering.

Wolf Morceskop med inbyggda spolkanaler och automatventil

Wolf Morceskop erbjuder en oslagbar sikt tack vare två inbyggda spolkanaler och en stor automatventil som förhindrar läckage av vätska. Wolf Morceskop är kompatibelt med 24 eller 26 Ch Shark ytterhylsor.

Morcellatorblad med atraumatisk spets

Morcellatorbladet är utformat för att åstadkomma en optimal resektion, samtidigt som det undviker "ping-pong"-effekten och garanterar säkerhet genom att använda en atraumatisk spets.

Laserskop till Piranha för HoLEP eller ThuLEP

Till Piranha rekommenderar Wolf något de laserendoskop som finns i sortimentet med många olika användningsmöjligheter inklusive att byte av ytterhylsa är inte nödvändig när morceskopet ska användas.

Det finns två artbetsinsatser, ett där operatören själv manövrerar laserfibern med handen (det övre) och ett laserresektoskop (det undre).

I sortimentet finns laserguider till laserfibrer mellan 550 till 1000μm.

Innerhylsor för alla applikationer

Laserskopen kan fås med keramikspets eller innerhylsa i metall för trubbig enukleation av prostata.

Har du frågor om våra produkter eller vill du beställa?

Tveka inte att kontakta oss!

Kungshusen Medicinska AB

Kikarvägen 14, 647 35 Mariefred · 0159 120 20  · info@kungshusen.se

KUNGSHUSEN 0159-120 20