Jobba hos oss

Kungshusen Medicinska AB grundades 1977 och är ett familjeföretag i andra generationen med säte i Mariefred. Vår huvudinriktning är stel och flexibel endoskopi samt diatermi för operation och endoskopi.

Du kan även besöka sidan där vi presenterar våra medarbetare eller läsa mer om företaget Kungshusen Medicinska AB.

Produktspecialist till vårt gastroteam

Här kommer inom kort mer information om denna tjänst. Tveka inte att kontakta vår försäljningschef  Magnus Bergstöm 070 683 64 43 eller magnus@kungshusen.se om du redan nu har funderingar eller frågor.

Klinisk produktspecialist inom affärsområdet kirurgi

Kungshusen befinner sig i en stark tillväxtfas och har för avsikt att utöka sitt engagemang gentemot våra kunder som finns på bland annat operationsavdelningarna i landet.

Har du bakgrund inom vården som sjuksköterska med erfarenhet av operationssjukvård, endoskopi eller liknande och vill använda dina kunskaper för att supportera och utbilda? Är du nyfiken på att så småningom arbeta med försäljning?

Genom ett nära samarbete med våra leverantörer strävar Kungshusen efter att erbjuda sina kunder den bästa tänkbara lösningen och supporten som finns tillgänglig. Vill du vara med på resan framåt? Välkommen till Team Kungshusen!

Din roll

I ditt arbete kommer du skapa och bygga långsiktiga relationer med våra kunder som är bland andra är läkare, sjuksköterskor, medicintekniker. Du kommer att supportera våra säljare ute hos våra kunder vid demonstrationer, installationer samt utbildning. Du kommer främst att arbeta med våra diatermi- och endoskopiprodukter.

Vi ser även att en person med ambitioner kan få utveckla rollen med ett större ansvar över tid. Du blir en del av ett team som består av ytterligare tre produktspecialister. Du rapporterar till vår försäljningschef.

I arbetsuppgifterna ingår

 • Driva ditt och teamets arbete framåt genom att vara ute hos våra kunder och demonstrera produkter, samt supportera och utbilda våra kunder på apparater och utrustningar som installerats och används i daglig drift.
 • Visa upp och arbeta med engångsprodukter samt andra typer av tillbehör som är knutna till de utrustningar som finns installerade.
 • Analysera och planera din vardag för att optimera våra insatser inom försäljning och marknadsutveckling, samt identifiera möjligheter för kontinuerlig utveckling
 • Bidra till strategiska planer och sätta upp mål tillsammans med teamet
 • Delta i mässor, utställningar och kurser tillsammans med dina kollegor
 • Vara en del av arbetet på huvudkontoret vid utbildningar samt andra aktiviteter.

Vem är du?

 • Vi söker dig som är utåtriktad, social, självständig och genuint intresserad av att skapa relationer.
 • Du har en vårdbakgrund och vara intresserad av att använda dina kliniska kunskaper.
 • Du kan även ha ett par års erfarenhet från försäljning av medicintekniska produkter i rollen som produktspecialist
 • Vi ser helst att du bor kring Mälardalen eller Stockholmsområdet.
 • Kungshusen strävar efter jämlikhet samt en föryngring av vår personalstyrka i stort.
 • Kvalifikationer inom området såsom eftergymnasiala studier inom vård.
 • Du behärskar svenska och engelska i tal och skift
 • Du har giltigt B-körkort

 

Skicka din ansökan så snart som möjligt till jobb@kungshusen.se. Vi behandlar ansökningarna löpande.

Undrar du över något?

Tveka inte att kontakta vår försäljningschef  Magnus Bergstöm 070 683 64 43 eller magnus@kungshusen.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kungshusen Medicinska är ett familjeägt företag med sitt säte i Mariefred. Företaget har varit verksamt sedan 1977 med försäljning och service inom Medicinsk teknik och är idag ett av landets största privata företag inom medicinsk teknik. Våra leverantörer kommer från ett antal länder runt om i världen t.ex. USA, Tyskland, Frankrike och Japan. Företaget är sedan ett par år inne i en expansiv fas, idag med 17 anställda där 8 personer arbetar med försäljning ute hos våra kunder.

Kungshusen Medicinska AB

Kikarvägen 14, 647 35 Mariefred · 0159 120 20  · info@kungshusen.se

KUNGSHUSEN 0159-120 20