GYNEKOLOGI

Diatermi

Här presenteras produkter för slyngkronisering samt kärlförslutning.

Diatermitillbehör

ERBE BiSect Micro

ERBE BiSect Micro är ett bipolärt laparoskopiskt flergångsinstrument som ersätter bipolär tång och sax. Det kan användas till gynekologiska operationer som sterilisering, adherenslösning, endometrios, salpingektomi hysterektomi med mera.

Diatermi

No-Zmoke four LEEPZ

LEEPZ är ett komplett och kostnadseffektivt system för slyngkonisering med integrerat rökutsug från rökens uppkomst till rökutsugsapparaten. Inga övriga slangar eller spekulum med rökkanal är nödvändiga.

LEEPZ-systemet består av handtaget No-Zmoke four, slynga och koagulationselektrod. No-Zmoke four är en uppgraderad version av vårt rökutsugshandtag No-Zmoke 3 med 30% mer luftflöde för ännu effektivare rökevakuering.

Handtaget har teleskopisk förlängare för optimal längd beroende på patientens anatomi. Det har knappar för aktivering av diatermiapparaten och 3.5m lång slang till rökutsugsapparaten.

Slyngorna är färgmärkta och finns som rund, kvadratisk och segelmodell. Den korta designen gör att slyngan blir stabil när den monterats i handtaget.

Systemet kan användas till marknadens vanligast förekommande diatermiapparater och rökutsugsapparater.

No-Zmoke

Vätskefälla

Med No-Zmoke VF-01 kan man vara förvissad om att luft- flödet är optimalt* under hela operationen. No-Zmoke VF-01 är en vätskefälla som inte hindrar luftflödet och som har en vätskeabsorberande svamp som binder upp till 40 ml vätska. VF-01 kan användas under hela dagen.

NoZmoke VF-01 passar alla rökutsugar med 22 mm-fattning och det följer med en 22/22 mm-adapter för rökutsugar med 22 mm invändig fattning.

PVC- och ftalatfri produkt.

* Vissa förfilter är inte avsedda för rökutsug av diatermirök då filtret blir mättat med fukt vilket reducerar luftflödet med sämre rökevakuering som resultat.

No-Zmoke

Laparoskopislang för rökutsug

No-Zmoke LS-01 är en innovativ lösning för evakuering av rökgaser vid laparoskopiska ingrepp – den har Luer-fattning till troakar* och 22 mm fattning till rökutsugen. På LS-01 sitter en flödesregulator ca 30 cm från Luer-fattningen som man kan reglera flödet från 0 – 15 l/min (beroende på rökutsugets inställning). Det medföljer en 22/22 mm-adapter för rökutsugar med 22 mm invändig fattning.

Den knickfria slangens stora diameter på No-Zmoke LS-01 ger ett optimalt rökutsug under hela operationen.

PVC- och ftalatfri produkt.

Längd 3,4 m.

* Sätt aldrig LS-01 på den port där optiken sitter, det finns risk för att det fastnar partiklar på linsen som försämrar bild och ljus.

Diatermi

BiClamp

Flergångs kärlförslutningsinstrument för större vävnadsstrukturer. Finns i olka utföranden och med MF eller MF2 (MFU) Plug.

BiClamp 150 C

Längd 150 mm, Vinkel 23°

BiClamp 190 C

Längd 190 mm, Vinkel 23°

BiClamp 201 T

Längd 200 mm, Vinkel 18°

BiClamp 210

Längd 210 mm, Vinkel 25°

BiClamp 260 C

Längd 260 mm, Vinkel 18°

BiClamp 271 T

Längd 270 mm, Vinkel 18°

BiClamp 280

Längd 280 mm, Vinkel 25°

Har du frågor om våra produkter eller vill du beställa?

Tveka inte att kontakta oss!

Kungshusen Medicinska AB

Kikarvägen 14, 647 35 Mariefred · 0159 120 20  · info@kungshusen.se

KUNGSHUSEN 0159-120 20