SEE MORE.

DETECT MORE.

WITH LCI.

GASTROENTEROLOGI

Processorer

Fujifilm är pionjärer inom bilddiagnostik med visionen att ständigt utvecklas för att underlätta de utmaningar som endoskopi erbjuder. Här presenterar vi det senaste inom processortekniken.

Snabblänkar

CADEYE – din endoskopipartner

Eluxeo – EPX 7000

Eluxeo Lite – EPX 6000

EPX 3500

Processorer

Eluxeo – EPX 7000

Fujifilm ELUXEO™ är ett endoskopisystem med en unik 4-LED ljuskälla som öppnar för nya möjligheter till tidig detektion och karaktärisering av lesioner med de nya funktionerna BLI och LCI.

Ljuset skapas av fyra separata LED-lampor i olika kulörer. Genom optimering av ljusets våglängder i dessa fyra olika ljusspektrum (R,G,B,B-V), får användaren tillgång till två unika ljuslägen, Blue Light Imagning. (BLI) och Linked Colour Imaging (LCI).

LCI hjälper ögat att separera nyanserna inom de våglängder som ger upphov till nyanser av rött. Fördelarna blir att LCI hjälper skopisten differentiera dessa nyanser och därmed att enklare detektera förändringar som blir enklare att urskilja. För den karakterisering som sedan följer används BLI.

Processorer

Eluxeo Lite – EPX 6000

Nya Fujifilm ELUXEO™ Lite är ett endoskopisystem som likt ELUXEO™ EPX 7000 arbetar med LED-ljuskälla. I systemet ingår de funktionerna BLI och LCI samt Full HD. Skillnaden mellan Lite-systemet och ELUXEO™ EPX 7000 är att Lite-systemet har 3 led-lampor samt att det är ett kompakt system där ljuskällan är integrerad i processorn. ELUXEO™ Lite kommer att passa perfekt i bronkoskopistapeln, på operationsavdelningen och akuta vagnen som tillsammans med vårt ultraljud SU-1.

Processorer

EPX 3500

EPX 3500 för avancerad diagnostik.

EPX-3500HD har avancerad bildbehandlingsteknik som underlättar diagnostik (FICE). Processorn levererar kristallklar HD bild tack vare dess teknik för att motverka oskärpa. EPX 3500 är kompatibel med hela vårt sortiment av 500 och 600 serien.

• Snabb automatisk ljusreglering

• DICOM Kompatibel

• FICE med tre olika färgmönster

• ANTI-BLUR för att motverka oskärpa

Har du frågor om våra produkter eller vill du beställa?

Tveka inte att kontakta oss!

Kungshusen Medicinska AB

Kikarvägen 14, 647 35 Mariefred · 0159 120 20  · info@kungshusen.se

KUNGSHUSEN 0159-120 20