ENDOTERAPI

ERCP

Inom ERCP bidrar vi med innovativa produkter såsom HistoGuide och Infinity. Vi tillhandahåller även allt från papillotom och ballonger till endoproteser för gallvägarna

EasyCure heter serien ERCP-produkter för kort system från MedWork.

Man har med EasyCure och deras papillotom AXS_tome, en serie produkter som står i framkant sett till deras anatomiska 3D-riktning för optimal position vid papillotomier.

AXS_tome finns även att tillgå med en partiellt isolerad tråd.

Twist´n´Catch sticker ut i sortimentet som en innovativ stenextraktions korg med en god och atraumatisk expansionskraft. Sist men inte minst, engångslithotriptorn RotaCrush - som är en enkel och kraftfull stenkross!

Behöver du en stark och säker tång till att dra stentar med så kolla in Raptor.

ERCP

HistoGuide

Nu finns möjligheten att på ett enkelt sätt ta biopsier från strikturer i choledochus. Histoguide är en biopsitång som går över ledare vilket kan underlätta kanylering och positionering. Med hjälp av genomlysning vet du att du är i rätt läge för biopsitagning. Histoguide ger dig förutsättningar att ta bra biopsier på ett enkelt och säkert sätt. Tången är även fjäderbelastad för att hållas stängd så att inget preparat går till spillo. Histoguide används endast tillsammans med duodenoskop med arbetskanal på 4,2 mm och större.

ERCP

Infinity ERCP

Infinity är cytologiborsten för ERCP som är väl värd att testa. Den är konstruerad med två typer av borst. Två rader med hårdare och mellan dem mjukare borst. Infinity är designad för att borsta loss och ta med sig maximalt antal celler vid borstcytologier från gallvägarna. Den finns i två modeller 9 FR och 7,5 FR. För bästa cellutbyte och resultat så klipp av borsten och spola ur katetern. Infinity passar både till kort och långt system.

ERCP

AXS_tome

Papillotomen i EasyCure-serien finns i fyra olika modeller. Alla konstruerade med en anatomisk 3-D orientering för bästa möjliga position inför kanylering och papillotomi. AXS_tome har en av marknadens tunnaste distala tip, kallas för "micro tip", som ska underlätta kanylering.

AXS_tome ProCut står för en proximalt isolerad skärtråd i förhållandet 15mm/15mm. AXS_tome finns även med två olika skärtrådar, dels monofil samt den unika CWT (Compacted Wire Technology) som ger mindre termisk vävnadseffekt jämfört med en vanligt tvinnad tråd.

AXS_tome finns med olika längder på skärtråden samt med som ett "pre cut" nålpapillotom. Alla med 3-lumen och kompatibla med en 0.035" guide- wire.

Tagg: ERCP, Sfinkterotom, sfinkterotomi

ERCP

Dilatationsballonger

Vår uppsättning dilatationsballonger ingår också i Medwork's serie EasyCure för kort guidevire. Ballongerna har två röntgentäta markeringar.

ERCP

EasyCure

EasyCureserien har även en produkt för att låsa guidewiren. EasyCure har en inbyggd biopsiventil och ger möjlighet att låsa ledaren på ett enkelt och säkert sätt.

ERCP

Extraktionsballong

Vår ballong för stenextraktion ingår också i Medwork ́s serie EasyCure för kort guidevire. Ballongen har tre lumen samt röntgentät markering. Utöver denna tillhandahåller vi även ballonger för långt system.

ERCP

GPS

Vår nya ledare GPS är ett finstämt instrument för att underlätta kanylering av papilla vateri. Den är designad för att ge bästa möjliga precision och känsla av kontroll under ERCP-proceduren. GPS är designad med en mycket mjuk övergång mellan den hydrofila spetsen och coatingen i plast.

ERCP

Kena

Kena gallvägsstentar är en helt ny serie stentar som erbjuder enkel och precis positionering av endoprotesen. Det nya positioneringssystemet/införarsetet har en perfekt kombination av flexibilitet och "pushability". Kena-systemet underlättar även när flera stentar ska placeras då 8,5 FR och 10 FR använder samma införarset.

ERCP

Rockstar

Rockstar är en lithotripsikorg med en inbyggd mekanism för ökad kraft i handtaget. Korgen som används är densamma som Twist ́n Catch men med en kraftigare tråd. Rockstar kan användas med guidewire och har en kanal för att injicera kontrast. Metallkatetern har en coating för att minska friktionen i arbetskanalen. Katetern är gjord i metall för att kunna hantera så stor kraft som möjligt vid lithotripsi. Rockstar kräver ett duodenoskop med 4,2 mm arbetskanal.

ERCP

RotaCrush

RotaCrush är Medworks engångslithotriptor för ERCP och planerade lithotripsier. RotaCrush kommer färdigmonterad, vilket gör den lättanvänd om det är långt mellan gångerna. Öppna förpackningen och använd. Lithotriptorn har två växlar för att alstra maximal kraft och underlätta användandet. Korgen som sitter i RotaCrush är av den kraftigare modellen som finns i Twist ́n Catch. RotaCrush ger dig en rund korg med mycket god expansionskraft samt en diameter på 35 mm.

ERCP

TwistnCatch

Vår korg för stenextraktion heter Twist ́n Catch. Den runda formen gör att den får en större expansionskraft än konventionella korgar. Den runda formen ger den en steglös minskning av diametern från 35 mm och ner, vilket gör att behovet av fler storlekar på korgar minskar eller försvinner.

Twist ́n ́Catch finns i två modeller. En som kan användas med kort guidewire (EasyCure) och en utan. Den utan, har en något kraftigare diameter på tråden i krogen. Båda är också kompatibel med vårt nödlithotripsihandtag.

Har du frågor om våra produkter eller vill du beställa?

Tveka inte att kontakta oss!

Kungshusen Medicinska AB

Kikarvägen 14, 647 35 Mariefred · 0159 120 20  · info@kungshusen.se

KUNGSHUSEN 0159-120 20