ENDOTERAPI

Enteroskopi & EUS

Fujifilm och enteroskopi är sedan många år synonymt med dubbelballong enteroskopi. Utöver dessa produkter tillhandahåller vi ett antal produkter designade för att fungera under enteroskopier.

Här finner du även AdvanCE för att deponera en kapselkamera i duodenum.

Även microbiopsitången Moray finner du här.

Enteroskopi & EUS

AdvanCE

AdvanCE ger möjlighet till att deponera kapselkameran direkt i ventrikel eller i duodenum hos patienter som inte kan svälja den. Med AdvanCE som hjälpmedel minimeras dessutom problemen som kan uppstå när kameran inte passerar över pylorus till duodenum, t.ex. förlorad batteritid. AdvanCE är utvecklad för att användas med Pillcam SB.

Enteroskopi, kapsel shooter

Enteroskopi & EUS

Enteroskopi

Vi tillhandahåller ett antal produkter från Medwork anpassade till att fungera under enteroskopier med t.ex. Fuji films system för dubbelballong enteroskopi.

Enteroskopi & EUS

Moray

Moray är en microbiopsitång är framtagen för att förbättra de diagnostiska möjligheterna via histologi vid EUS-undersökningar. Designen gör det möjligt att ta biopsier genom en 19G FNA-nål vid EUS-undersökningar. FNA-nålen används som en "introducer" vilken Moray kan passera igenom.

Moray microbiopsitång ligger förpackad tillsammans med ett spetsigt instrument vilket kan användas för att lossa preparatet från tången efter en biopsi.

Moray ger dig en unik möjlighet att ta biopsier från väggen i en pancreascysta. Möjligheten till histologi har tidigare varit begränsad till FNB. Med Moray kan du ta multipla och riktade biopsier av cystväggen för en bättre och tidigare diagnostik.

FNA, FNB, minitång, minibiopsi

Enteroskopi & EUS

Oracle

Oracle är en EUS-ballong som används tillsammans med ett ultraljudsendoskop. Oracle är konstruerad av silikon. Den har även en liten krage vilket gör den mycket enkel att montera.

Har du frågor om våra produkter eller vill du beställa?

Tveka inte att kontakta oss!

Kungshusen Medicinska AB

Kikarvägen 14, 647 35 Mariefred · 0159 120 20  · info@kungshusen.se

KUNGSHUSEN 0159-120 20